Hogyan működik

Manapság már szinte mindenről találunk információt kivéve az energetikáról. Pl.: Hány év alatt térül meg a saját házamon a homlokzati hőszigetelés, vagy egy napelemes rendszer, esetleg egy kazán csere. Mi tudjuk a választ, mivel a világon először mi egyszerűsíttünk tovább mérnöki szoftvereket, hogy bárki kiszámolhassa magának egy energetikai projekt megtérülését!

Fekete mágia

A szükséges adatok megadása után neurális háló és konvex optimalizálás segítségével meghatározzuk a hiányzó paramétereket, majd az épület energetikai és Földgeometriai összefüggésekkel meghatározzuk az adott projekt energia megtakarítását és megtérülését.

Az algoritmusunk megtalálja a legközelebbi eső másik által értékelt kivitelezőket, hogy a legjobbak közül lehessen válogatni!

Fontos a véleményed

Ennél egyszerűbb nem is lehetne

Hiába próbáltam összehasonlítani különböző kivitelezők árajánlatait, egyszerűen képtelen voltam rá, mindenki más méretű rendszert ajánlott és teljesen különböző termékekkel, de végül megtaláltam ezt az oldalt és egy pillanatról a másikra világos lett.

Németh Zoltán

Játék az Energetika

Nagyon élveztem a napelemes rendszer tervező programot, öröm volt játszani a napelemek elhelyezkedésével, nem is tudtam, hogy ilyet is lehet :)

Zsirai Bernadett

Kiváló kivitelezők

Mivel most költöztem el, ezért fogalmam se volt, hogy milyen helyi kivitelezők vannak és hogy mennyiért dolgoznak, de az Ewiser-nek hála, már ismerem őket.

Varga Júlia